söndag 24 februari 2013

Den där utlovade...

... solen som var utlovad idag dök äntligen upp på eftermiddagen, så skönt det blev - värstaste vårvädret! Snön droppade och rasade av taken omvartannat ;-) Släppte Tello lös en liten stund tillsammans med Tage och Folke. Törs dock inte låta honom springa lös så länge för vips så drar han till skogs och jagar hare istället.

Tog fram Tages favoritleksak och kastade i snön - lyckligaste killen i hela världen!



SötTage - får han bara välja ut de saker han tycker är skoj så förvandlas även Tage till en riktig Labrador ;-) Hade det varit en dummy vi kastat så hade han antagligen ställt sig och pissat på den vet vi ju av erfarenhet...

Folke har också fått springa i snön. Naturligtvis kastar vi ingenting åt honom och antagligen borde vi inte låta honom springa lös i snön heller men... Han må ha dåliga armbågar men vi kan ju inte ta ifrån honom allt innan vi vet hur det ser ut. Vi vill ha en lycklig Folke och det har vi haft idag ;-)

Fick lite My- och Christofferfrämmande på eftermiddagen och det var mysigt. Käkade middag ihop och till efterrätt blev det Magnus hemgjorda semlor men dem fick vi hoppa över jag och My för vi var alldeles för mätta redan. Finns två kvar i kylskåpet, kanske en av dem går i lite senare ikväll ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar