lördag 27 augusti 2016

Storm!

Idag är typiskt en sån där dag då släpp av stövare i skogen inte var aktuellt för fy tusan vad det har blåst!!! Träden gungar och det har stundvis känts som om taket ska lossna på huset... Däremot en helt perfekt dag för sista vändan av mitt och Magnus födelsedagsfirande. Fikamys med mamma, mina syskon, alla syskonbarn och svärfar - trevlig eftermiddag i vår lilla stuga här hemma i Ravansböle :-)

Igår var vi till Fredrik Lindström "Reedsweeper´s Gundogs" i Vänge Uppsala med Nisse och Tyra, verkligen superbra träning!!!!! Jakttänk till 100% vilket är precis vad vi faktiskt tränar för och nu har vi en del att göra till nästa gång det är dags att åka. Extra bra är att vi hinner köra dem praktiskt med sjöfågeljakt innan dess också!
Några bilder blev det inte, hade fullt upp med annat :-)

Åkte ut till Unnviken efter jobbet i onsdags och tackade Bosse för hjälpen med grävning för hundgårdar mm och det slutade med att jag kom tillbaks hem med varsin fin köttbit och färska grönsaker (morötter, rödbetor, broccoli och sallad). I torsdags gjorde vi middag av det som resulterade i värsta GI-middan, bara kött och grönt men toppat med lite pepparsås - gott som tusan! 


Nu är det lugn och ro här hemma men för en stund sen var det full fart på Tyra och LillSixten (som inte är så liten längre). Sixten har världens omognaste men också gulligaste och roligaste mamma som antagligen alltid kommer älska att busa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar