lördag 19 juli 2014

Jaktprov, valpträff och simträning!

Tisdag morgon var klockan ställd på 02:45, aningens plågsamt men vad gör men inte ;-) Hämtade Carina och Svea, Susanne och Charlie o så bar det iväg mot Örbyhus där vi allihop skulle starta på vårt första jaktprov. Vi kom fram i god tid så vi hann rasta hundar och käka lite frukost innan samlingen klockan 8. Lång men himla spännande och rolig dag hade vi! Tyragumman var jätteduktig och hade det inte varit för den där förbaksade lilla pippin som låg längst ut i söket och som Tyra inte fick in så hade vi fått ett första pris. Ett andra pris är bra och jag är så stolt över lilltjejen men det kan inte hjälpas - attans surt när det är så nära!
Kom hem 22:30, gissa om vi somnade gott ;-)

Tyra

Sån här  damm med så mycket näckrosor och vass har vi aldrig tränat i men hon fixade det!
I torsdags kväll var det dags för valpträff med Signes kull, jätteroligt! Så himla fina de är alla fem och samtidigt så olika ;-)

Hela gänget samlade för första gången!!!
Idag var det dags att blåsa upp lilla gummibåten som Magnus köpte igår. Den ska användas till simträning, framförallt till Jaffa men är ju bra till de andra också. Jaffa simmar hur bra som helst men hon har lite ljud för sig på vattnet och vi fick tips att simma med henne ofta. Det är ju inte alltid man har lust att bada själv och då är det ju bra med en liten båt.

Pumpa, pumpa, pumpa ;-)

Gick hur bra som helst, jag måste nog testa den där jag med fast med flytväst ;-) 

1 kommentar: