måndag 19 januari 2015

Vardag!

Kändes himla tungt i morse efter all jul- och nyårsledighet samt en dryg veckas semester i solen att nu inse att det var dags att gå till jobbet och börja längta till nästa ledighet - påsken. Suck, det är attans så långt till påsk....

Kul däremot att våren är på intågade vilket märks på ljuset. Under bara veckan som kommer så kommer vi få hela 40 minuter längre dagsljus och det är inte illa. 

Mer kul är också att man nu kan börja ana att Tyras och Oves parning gick som den skulle då det syns små tecken på Tyra. Håller tummarna att det inte bara är önsketänkande men tror faktiskt inte det ;-)

Kul är också att vi efter en längre "lat- och trött på vinternsvacka" kommit igång med träningen med  hundarna igen. Magnus har skottat en plan här hemma vilket ger möjlighet till jaktlydnadsträning och peta på med småsaker i lugn och ro. Bra att pyssla med nu när det inte går att göra så mycket annat i snön och halkan.

Jaktlydnad hos Mia i söndags, hela 9 ekipage - sååå kul!
 Känns trots sorgen över att ledigheten är slut rätt bra trots allt. En vardag till så är jag nog inne i jobblunken igen och allt är som vanligt igen ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar