lördag 20 april 2013

Swisch...

... sa det bara o så är nästan all snö borta - härligt!!! Lite blåsigt idag men det gör inget då vi liks suttit i bilen mest hela dagen, hade lite saker o göra. Hämtade bland annat min 222:a som jag sökte licens på innan påsk och som nu äntligen var klar.

Fin som tusan om man bortser från fula silvertapen som tillfälligt sitter på pipan ;-)

Tindra började visa tecken i morse på att bebisarna var på väg så vi tänkte att det är bra om vi tar med oss de andra yrvädren så hon får vara ifred. Vi var borta många timmar och vi hann inte mycket mer än att kliva innanför dörren och konstatera att ingenting hade hänt så började hon jama och skulle absolut ha in oss i sovrummet och vips så satte det igång på riktigt. Lillgumman hade antagligen knipit ihop hela dagen, tror hon ville att vi skulle vara hemma och vara med. En svart liten kille har det kommit och det borde vara fler på gång så tjock som hon var.
Eftersom finaste Norma blev överkörd så kommer vi spara en. Blir en kille denna gång vilket innebär att nu måste vi sterilisera Tindra. Lika bra är ju det eftersom vi är helt usla på att komma ihåg att ge henne p-piller...

1 kommentar:

  1. Spännande att det kommit igång med bebisar. Hoppas mamma Tindra mår bra :)//Ullis

    SvaraRadera