söndag 12 maj 2013

Jaktstig och annat pyssel!

Hela gårdagen tillbringades på jaktstigen i Indal både som deltagare samt att vi hjälpte till vid varsin station. Riktigt skoj dag bortsett från några regnskurar ;-) På kvällen firade vi Ullis 40-årsdag lite i efterskott, massa gott att äta och trevligt som tusan.

 I morse vi fick sova till kvart i 9, har inte hänt sedan Tyra kom hem till oss. Det var dessutom inte ens hundarna som väckte oss, jag vaknade med en hostattack som hette duga... Ni vet så där som det blir när man råkar andas in lite saliv i luftstrupen - gräsligt!

Härlig dag har det varit då vi har bara påtat på här hemma, både inne och ute. Tog en liten prommis ner till stranden på kvällen och gissa vem som blev lyckligast i världen?

Tage förstås!!!!!



Snopna blev vi när Tyra plötsligt gick ut i vattnet också...



Tuff liten tjej men hon var inte så imponerad av det blöta kalla vattnet, var lika snabb upp som hon var i ;-) Lika bra det för det är egentligen för kallt nu.

Ruskade av sig ordentligt...


... och njöt sedan av kvällssolen som en riktig liten prinsessa ;-)


Massor av fågel var det ute på vattnet och jag försökte knäppa kort på dem men det blev suddiga allihop utom två stycken. Mås är i och för sig verkligen inte alls mina favoriter men bilderna blev bra ;-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar