söndag 25 september 2016

Vi saknar...

... en i vår flock som inte vill vara med oss här hemma på Ravansböle. Katter känner på sig när det är något på gång som tex en flytt så vi fick inte med Igor när "flyttlasset" gick. Lyckades tillslut fånga in honom på Solvallen och få med oss honom till vårt nya hem. Han var skiträdd när vi kom hit och smet direkt, sen dess har han varit borta - två veckor på måndag. På Solvallen är han inte heller så vi gissar att han är någonstans mittemellan. Inte alls bra, han kommer bli helt förvildad om vi inte får tag på honom...
Lilla gubben, det gör mig så himla ledsen för Igor är verkligen den personligaste och gosigaste katt vi haft.Igår blev vi bortbjudna... Eller blev vi hembjudna... Hmmm, kändes konstigt att sitta i köket på Solvallen och käka middag men samtidigt roligt :-) Johan och Tina har fått så himla fint, vi är så glad att det var just dom som köpte vårt fina lilla torp. Fantastiskt god mat fick vi samt en sagolikt god efterrätt, en trevlig kväll!!!!!

Nu när det blir mörkare tidigare på kvällarna så inser vi att vi måste nog ta oss i kragen o fixa en lampa vid spisen och diskbänken för nu börjar det bli lite meckigt att laga mat när det är skumt i köket. Börjar vi med middagen försent så är det pannlampa som gäller :-)

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar