söndag 30 oktober 2016

Det tar sig!!!!!

Även om det inte är 100% klart så kan jag inte låta bli längre, här kommer lite bilder på badrummet.
Det som är kvar att göra är taklisterna som ska målas en gång till innan de sätts upp, tvättmaskinen ska kopplas in, en hylla i hörnet bakom toastolen ska upp o så ska det upp tunna spetsgardiner på de nedersta två fönstren för att inte visa upp hela härligheten för eventuella människor på framsidan huset när man kliver ut från duschen :-) Så ska förstås alla grejer in i skåpen på också :-)

Igår hade vi en trevlig kväll som tillbringades i köket i storhuset med god mat tillsammans med pappa och Christina, vi hade lyckats fått det riktigt mysigt därinne trots att det just nu är en byggarbetsplats. Glömde helt bort att knäppa kort, så himla typiskt!

Till Sixtens stora glädje så kom äntligen brorsan Figge igår och han ska vara här en hel vecka! Herre jäklats vad de busat men nu har äntligen lugnet infunnit sig :-)

Sixten

Figge

Nisse
Avslutade helgen med bio tillsammans med Mia, "Moran & Tobias - Som en skänk från ovan". Den var helt ok och det är kul att ha sett den. Men de roligaste bitarna hade vi redan sett klipp av så det var inga större överraskningar :-)1 kommentar: