tisdag 2 december 2014

Superkrach!

Jaha, så har ryggen pajat igen och jag blir trött. Med gråten i halsen bad jag igår min chef om att få vända mig till vår företagshälsovård, något måste vara fel i ryggen - på riktigt. Fick ok från chefen och fick tid hos sjukgymnast redan idag. Efter besöket känns det mer hoppfullt än på länge. Känslan av att äntligen bli tagen på allvar av folk som de vet vad de pratar om känns helt fantastisk! Blir både enklare och bättre om man vet grundorsaken INNAN man startar rehabilitering.

Första advent har passerat och julen närmar sig med stormsteg, så himla mysigt! Har "julfixat" lite hemma och hittade finaste lilla farmors ljusstake och tomtar. Några tårar av saknad kom det men samtidigt en fin känsla. De passade så bra i vårt kök och det är mysigt att bli påmind och tänka lite extra på de man saknar och som inte finns med oss längre.



 Apropå mysigt så har vi verkligen världens goaste "fyrbentingar" här hemma på Solvallen. Hund eller katt spelar absolut ingen roll, de älskar varandra allihop :-) Så här låg Tyra och myste med Igor i kväll. Tätt ihop, Igor på rygg och Tyra med huvudet på Igors tassar :-)

Finaste!

1 kommentar:

  1. Gillar ljusstaken, den är jätte fin. Tomtarna också. Sen så det så himla mysigt ut med Igor och Tyra tillsammans i kökssoffan!

    SvaraRadera