tisdag 12 juli 2016

Nu händer det saker!

Nu har nästan alla valpar flyttat till sina nya fina familjer!

Lilla Nora med sin nya familj!

SötTully med sin nya husse och matte!
Även lilla Ludde flyttade till sin nya familj i Östersund i lördags men hans husse blev tyvärr jätteallergisk så det beslutades att Ludde fick flytta hem till oss och mamma Tyra igen. Så tråkigt för hela familjen men samtidigt tur att det upptäcktes så snabbt. Förutom Ludde så har vi också Figge kvar tills på måndag då hans nya familj är på semester. Mysigt har vi med småkillarna, blir lite lugnare när de bara är två :-)

Figge och Ludde på en liten biltur :-)
Så till något helt annat... Vi har köpt ett hus! 
Under senaste halvåret har vi funderat om vi ska bygga ut, bygga nytt eller flytta till större. Vi har tittat på några hus och till och med bjudit på ett men det blev så dyrt så vi stannade i budgivningen. För ett par veckor sedan hade vi i stort sätt äntligen bestämt oss för att bygga nytt här hemma på Solvallen och precis då så dyker ett av våra absoluta drömhus på Tynderö upp på Blocket. Igår skrev vi papper och nu är huset vårt, vi flyttar in 15 aug!

Det är en hel del renovering som ska göras både utvändigt och invändigt så under tiden vi gör det bor vi i gäststugan som finns på tomten. Vi räknar med att kunna bo på nedervåningen i "storhuset" innan vintern och kunna fortsätta med övervåningen under vintern så det blir klart framåt nästa sommar.

Det är så fint och verkligen värdens bästa läge! Tog några bilder i kväll, tyvärr var det så skumt ute så bilden på omgivningen visar inte riktigt hur fantastiskt fint det är :-)Glasveranda!

Utsikt från huset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar