måndag 29 oktober 2012

Fyra dreglande grabbar...

.... hade vi här hemma igår då det visade sig att lilla Gerda Estelle som ska bo med oss en vecka inte alls var på sista tampen på sitt första löp utan mer troligt mitt i höglöp. Ojoj, vilken cirkus det blev! Det slutade med att LillGerda fick bo i bur över natten istället för att mysa med mig och Magnus i sängen som vi tänkt och Tello gjorde sitt absolut bästa för att försöka gräva sig in i buren genom golvet. Tack och lov gav det med sig och vi fick faktiskt sova inatt vilket jag trodde skulle bli stört omöjligt när vi såg hur grabbarna betedde sig. Ove den lilla gentlemannen låg utanför buren i stort sätt hela natten och höll henne sällskap ;-)

Gerda får nu bo hos Fanny ett par dagar som turligt nog är ledig i morgon och nästan hela onsdag. Blir lugnare så för både grabbarna och för Gerda. Mysigare för henne att få vara hos Fanny och bli ompysslad än att ha fyra dreglande grabbar i rumpan även om nu lilla prinsessan verkade uppskatta det.

Fanny och sötaste lilla Gerda Estelle
Förhoppningsvis så luktar hon lite mindre när hon kommer hem till oss igen på onsdag kväll och om inte annat så får vi ta till "Plan B" ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar