måndag 3 december 2012

Gräsänka...

... blev jag ikväll då kärleken fick en långkörning och inte kommer hem förrän mitt i natten eller ivärsta fall inte förrän i morgon bitti. Då jag liks var ensam hemma så passade jag på att jobba undan en massa och det känns ju skönt! Alltså - jag tycker det känns skönt men vet tre grabbar här hemma som inte håller med. De har visat tydligt att de idag tycker jag är världens tråkigaste matte... Tror som tur är att jag vet ett finuligt sätt att få dem att älska mig igen ;-) Är jag ändå ensammen i natt så tror jag de ska få sova i sängen med mig alla tre - det kommer uppskattas!

Men nu ska jag stänga ner denna burk och istället plocka fram mina chips och dipp ;-) Här ska frossas i massor till en bra film. O när jag frossat klart så lär jag antagligen däcka av ren och skär paltkoma (med lamporna tända förstås...)


Hade förresten lite otur när jag tänkte för en stund sen... Hur bra planerar man om man tar kvällsduschen innan det är dags att rasta en bajsnödig hund när det är typ -18 grader kallt ute? Burr, jag kommer antagligen frysa ihjäl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar