torsdag 22 november 2012

Jodo...

... lilla räven kom morse och inte bara en gång utan två gånger, gick dock åt skogen och tillslut var jag tvungen att bege mig till jobbet. Hann bara åka så hade räven kommit tillbaks för att käka på åteln, typiskt! Klockan är ställd på fyra i morgon bitti igen och bara den nu behagar visa sig för fjärde eller om det är femte morgonen i rad så ska jag väl ändå lyckas. Håll tummarna för mig!!!

För övrigt så lider jag av total torka i skallen ang bloggeriet. Under våren/sommaren/hösten finns det så mycket att skriva om men nu händer det ju ingenting under vintern eller vad man ska kalla detta. Möjligtvis under helgerna händer det saker men under veckorna känns det just nu som jag bara vaknar - jobbar - äter - sover varendaste dag... Längtar till våren jag!!!2 kommentarer:

  1. Känner likadant, nu är det tungt. Håller tummarna att det blev något men undrar om ni har lampa vid åteln, det är ju becksvart ute.

    SvaraRadera
  2. Blev ingen räv, nya tag i morgon bitti men då blir det inte lika tidigt... Lamporna som sitter på huset lyser upp åteln också.

    SvaraRadera