lördag 28 december 2013

Valpträff!

Inge regn och lika milt idag som det varit i stort sätt hela vintern. Är skitless på halkan men bortsett från den så börjar jag vänja mig vid barmarken och till och med uppskatta den ;-) Extra bra var det med barmark idag då vi hade valpträff, så jättetrevligt och skoj! Så himla kul att se dessa fina hundar från bägge kullarna, så duktiga allihop! Vi har nog dessutom världens bästa uppfödare som i vått och torrt ställer upp och peppar oss alla, massa kramar till dig finaste Mia ;-)

Tyra är helt utslagen ikväll. Först kurade hon ihop sig nära Tage men han vill ju helst ligga ifred och flyttade på sig. Då bytte hon plats och kurade istället ihop sig gulligt nära Igor som alltid uppskattar närhet från oss alla här hemma på Solvallen, människa som hund och katt ;-)

SötIgor och MysTyra
Tage var ut på äventyr på Rismon i förmiddags tillsammans med husse och de fick skjuta sig en orre - härligt!!! Riktigt bra jobb från Tage som hittade rätt på den, utan honom har den blivit kvar i skogen och det har ju inte alls varit skoj...

Hade blivit en extra fin bild om Tage haft orren i munnen men det gick inte för han då hade han antagligen ätit upp den ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar