onsdag 6 mars 2013

Jobb, tandis och agility!

Japp, det är vad vi avverkat idag och nu är Tyra så trött så när vi kom hem kom hon inte längre än till filten i köket och där däckade hon. Naturligtvis körde inte Tyra agility, vi var ju bara publik ;-)  Mycket nya intryck, nya människor och nya hundar så det är klart att hon blev trött lilltjejen. Nu ligger hon tätt ihop med finaste Folke som blivit Tyras trygghet bland grabbarna här hemma och det är så himla härligt att se! Det är Folke som uppfostrar henne på hundars vis men också den som hon väljer att krypa ihop tätt med när hon är trött och han tycker baskemig att det är riktigt mysigt ;-)

På fredag eftermiddag ska Folke och jag på första rehabiliteringen hos veterinären, de kommer då att gå igenom hela honom. Även stygnen kommer tas bort så efter det slipper han tratten vilket garanterat kommer uppskattas ;-) Nu vill jag bara att de resterande sju veckorna ska gå fort så vi får ta nästa ben också! Sen kan resterande av rehabiliteringsveckorna susa iväg lika snabbt så vi blir klara någon gång. Nån träning, prov osv blir det förstås inte tal om i år men jag längtar så vansinnigt mycket efter att få släppa honom lös utan koppel. Längtar också efter att få höra veterinären säga att operationerna lyckats, att det ser jättebra ut och att vi äntligen kan sluta oroa oss. Nu tror jag i och för sig inte att man någonsin slutar oroa sig efter en sådan här pärs men det är mycket värt om i alla fall veterinären tror på det ;-)

Nu är det dags för Downton Abbey, avsnitt tre av säsong två. Världens charmigaste serie, rekommenderas! Dock tror jag det är lite av en "tjej-serie" ;-)

Downton Abbys Violet Carwley som Tyra är döpt efter ;-)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar